Parazitáellenes kezeles,

Ne hagyjuk, hogy bolhák kerüljenek otthonunkba Megfelelő megelőző szerrel rendszeresen kezeljünk minden kutyátmacskát és nyulat, és tisztítsuk házi kedvencünk fekvőhelyét, hogy ne kerüljenek bolhák az otthonunkba.

Az állatok féregfertőzöttsége sokkal gyakoribb, mint azt gondolnánk. Magyarországon minden harmadik kutya bélférgekkel fertőzött!

A fertőzött állat féreg- és peteürítése komoly veszélyt jelent a többi állatra és az emberekre is. Emberekben előfordul, hogy az orsóférgek lárvái vándorlásuk során roncsolják a szerveket, szöveteket.

  • Kutyák bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladásának megelőzésére és gyógykezelésére.
  • Család és barátok paraziták
  • Paraziták és kezelés
  • Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Parazita ellenes szerek - Equus webbolt

Eljuthatnak például a tüdőbe, ahol súlyos köhögést okoznak. A szemfenéken retinakárosodást, így látászavart, kivételes esetben akár vakságot is okozhatnak.

Butil-hidroxitoluol E 0,05 mg 4.

Sokszor a fertőzött állat nem mutat tüneteket, és a bélsárvizsgálattal sem lehet a fertőzöttséget minden esetben kimutatni, ezért rendkívül fontos a rendszeres féreghajtás. Kedvenc állataink -beleértve a teknősök, kígyók, békák, gyíkok, akváriumi halak, nyúl, kisrágcsálók, patkány, egér, ugróegér, csincsilla, tengerimalac, sün, görény, dísz- és énekes madarak, posta- és díszgalambok, - kezelésére rendelkezésére állnak parazitáellenes kezeles kiszerelésben széles hatásspektrumú készítmények is, melyet vagy bőrre való cseppentéssel vagy szájon át parazitáellenes kezeles alkalmazhatunk mind a külső, mind parazitáellenes kezeles belső férgek ellen.

Olvassa el is