Parazitaellenes kezelés. Parazita ellenes kezelések, szűrővizsgálatok | Szigetközi Állatgyógyászati Központ

Kezelje kedvencét FRONTLINE termékkel!

Butil-hidroxitoluol E 0,05 mg 4.

Az állatok féregfertőzöttsége sokkal gyakoribb, mint azt gondolnánk. Magyarországon minden harmadik kutya bélférgekkel fertőzött!

Macskák bolhacsípés-allergiájának megelőzésére és gyógykezelésére. Macskák szőrtetvességének Felicola subrostratus fertőzésének megelőzésére és gyógykezelésére.

Ne alkalmazható beteg szisztémás kórfolyamatban szenvedő, lázasvagy lábadozó állatokon. Súlyos mellékhatások, sőt elhullás veszélye miatt nyulakon nem alkalmazható. A rendkívül ritka, gyanított mellékhatások közül az alkalmazás helyén fellépő átmeneti bőrreakcióról hámlásról, a szőrzet lokális kihullásáról, viszketésről, bőrpírról és testszerte jelentkező viszketésről vagy a szőrzet kihullásáról számoltak be alkalmazás után.

Kivételesen megfigyeltek nyálzást, reverzibilis neurológiai tüneteket hiperesztéziát, levertséget, ideges tüneteketvagy hányást használat után.

Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Parazita ellenes szerek

Túladagolása kerülendő. Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost! Alkalmazási mód: Külsőleges alkalmazás a bőrre. Az parazitaellenes kezelés útmutató: Vegyük ki az egyadagos pipettát a háromrétegű zacskóból.

férgek ízületekben

Tartsuk az egyadagos pipettát függő¬leges helyzetben, majd csavaró mozdulattal húzzuk le a védőkupakot. Fordítsuk meg a kupakot, és másik végével helyezzük vissza az egyadagos pipettára. A kupakot rányomva és megcsavarva parazitaellenes kezelés fel a pipetta lezárását, majd távolítsuk el a kupakot az egyadagos pipettáról.

Category: DEFAULT

Az állat szőr¬zetét a lapockák közötti területen széjjelsimítva tegyük láthatóvá a parazitaellenes kezelés. Helyezzük az egyadagos pipetta hegyét a bőrre, majd a pipettát néhányszor összenyomva ürítsük a tartalmát közvetlenül a bőrre A készítmény adagja legfeljebb 5 hétig véd a bolhákkal való fertőződéstől.

parazitaellenes kezelés parazita gyógyszerek gyógyszertárban

A készítmény kullancsok ellen 2 héten keresztül hatásos. A készítmény ártalmatlanságát értékelő vizsgálatok hiányában az egyes kezelések között legalább négy hétnek kell eltelnie.

megszabadulni a parazitáktól

Fontos, hogy a készítményt olyan területre alkalmazzák, ahonnan az állat képtelen azt lenyalni, és arról is gondoskodni kell, hogy az állatok ne nyalogassák egymást kölcsönösen a kezelés után. Macskák esetében nincs adat a fürdetésnek vagy a samponos kezelésnek a készítmény hatékonyságát befolyásoló hatásáról.

Mindazonáltal, a készítmény alkal¬ma¬zása után 2 napig samponnal kezelt kutyákon észlelt hatékonysággal kapcsolatos információ alapján, a készítmény alkalmazását követő 2 napon belül a macskákat sem ajánlatos füröszteni. Egy-egy kullancs megtelepedhet.

Cseppek-Spot-on

Ez okból, kedvezőtlen körülmények között nem zárható ki teljesen a kullancsok által terjesztett fertőző betegségek átvitele. A kullancsok az infesztációt követő órán belül elpusztulnak és lehullanak — rendszerint anélkül, hogy vért szívtak volna.

enterobiosis inkubációs időszak hány nap a kerekférgek azonosítása

Egy-egy parazitaellenes kezelés megtelepedése a kezelés után sem zárható ki. Az állaton a kezelés időpontjában található kullancsokat ajánlatos eltávolítani, hogy csökkentsük a fertőző betegségek kockázatát.

 • Paraziták és kezelés
 • A bika szalagféreg egy típus
 • Kezelje kedvencét FRONTLINE termékkel!
 • Bélféreg hal
 • Paraziták a testünkben | TermészetGyógyász Magazin
 • Férgesség és féregtelenítés | Drontal
 • Válassza kedvencének a klasszikus kezelési formát.

A kedvtelésből tartott állatok bolhái gyakran elárasztják az állat kosarát, alomját, a rendszeresen pihenőhelyül belfereg jelei szőnyege¬ket és lakberendezési tárgyakat — ezeket tömeges fertőzés esetén, ill.

A Fypryst rácsepegtető oldat alkalmazható tenyésztésre szánt, vemhes, továbbá szoptató macskákon.

 • Féreg elleni felnőttek megelőzésére
 • Milyen paraziták élhetnek a beleinkben és milyen panaszokat okozhatnak?
 • Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Parazita ellenes szerek - Equus webbolt
 • Ami nekünk méreg, nekik éltetőelemük Ajánlott cikkeink a témában: Paraziták és a rák Dr.
 • Cseppek-Spot-on - Parazita ellenes készítmények - Egészség - Macska - Vital Pet

Olvassa el is