Rabszolga élősködők, Account Options

Oscar-filmtörténetet írt az Élősködők

Íme a Oscar-díj nyertesei! Joaquin Phoenix, Brad Pitt és Laura Dern első szobrukat vihették haza, Reneé Zellweger pedig a második díját kapta, a legjobb film pedig az Élősködők lett.

rabszolga élősködők sargarepa fonalféreg elleni vedekezes

Amit el lehetett énekelni az idei Oscaron, azt el is énekelték Billie Eillish rabszolga élősködők, Elton John és Eminem is a színpadra lépett. Brad Pitt megkapta első színészi Oscar-díját producerként már kapott egyet korábban a 12 év rabszolgaság című filmért és a legjobb női mellékszereplő pedig Laura Dern Házassági történet lett, szintén ez az első szobra.

Történelmet írt az Élősködők - A

De Joaquin Phoenix is első Oscarját kapta a Jokerért — ő mondta egyébként a legmeghatóbb beszédet a gálán. A legjobb filmzene kategória nyertese a Joker című filmért Hildur Guðnadóttir, aki a harmadik női díjazott a kategóriában, és nem mellesleg neki köszönhetjük a Csernobil sorozat zenéjét is.

férgek terhes gyógyszerekben tisztitsa meg a belek a parazitaktol

Hildur meghatódva vette át a díját, rabszolga élősködők persze a nőket méltatta beszédében. A dél-koreai Élősködők című film 4 díjat is nyert, Bong Joon Ho a legjobb rendező, a legjobb nemzetközi film és eredeti forgatókönyv kategóriában is.

Sőt a legjobb film díját is elvitte mindenki nagy meglepetésére! Ami lévén, hogy nem angol nyelvű film ezt a kategóriát még sosem nyerte meg, filmtörténelmi pillanatnak is nevezhető.

les parasites du énekelt

Olvassa el is