Osztályú fonálférgek. Szõlõ talajuntság biológiai okai

Vasárnap - családi magazin, január-július ( évfolyam, szám) | Könyvtár | Hungaricana

Anhidrobiózis[ szerkesztés ] - Az anhidrobiózist a kiszáradás váltja ki.

osztályú fonálférgek csecsemők kezelése férgek ellen

A kriptobiózis legtöbbet tajnulmányozott változata. A görög szó osztályú fonálférgek "élet víz nélkül". Az anhidrobiózisra képes állatok a legtöbb esetben gerinctelenekmint a Bdelloidea osztályú kerekesférgeka medveállatkáka sórákoka fonálférgekés a rovarok legalább egy családja, az árvaszúnyogok Chironomidae.

osztályú fonálférgek

De léteznek más élőlények is, amelyek túlélik a kiszáradást, mint a feltámadó növények például a Craterostigma plantagineum. Egy másik cukor, a szacharóz is segíti a kiszáradás okozta károk elleni védekezést.

Ezeknek egy része csak az anhoodrobiózisra képes növényekre és állatokra jellemző, ami arra utal, hogy az anhidrobiózist osztályú fonálférgek közös mechanizmusok teszik lehetővé, amelyeknek megértése esetleg lehetővé teheti az alkalmazásukat nem an2hidrobiotikus szervezetek számára is.

diatómaföld emberi paraziták a férgek gyógyszerének neve

Az így létrehozott "száraz vakcína" csak akkor aktiválódik, ha a szervezetbe kerül. Elméletileg az eljárás bármilyen vakcínára alkalmazható. A segítségével nincs szükség a vakcínák lefagyasztására, és így könnyebbé válik azoknak a területeknek az ellátása, ahol rosszak a körülmények a fagyasztással történő tároláshoz.

hatékony gyógyszer a paraziták számára

Olvassa el is