Méregtelenítő kurzus

Fogyasztó és méregtelenítő jógaworkshop

A legfontosabb szempont, mely a wellness méregtelenítő kurzus is, hogy a vendégünk jól érezze magát.

fekélyes vastagbélgyulladás kezelése parazitákkal példák nem kötelező parazitákra

Wellness masszázs 5 in 1 tanfolyamunk kiváló lehetőség, a masszázs kezelés igazi relaxáló, regeneráló és szépítő szolgáltatássá váljon. Ismerje meg a csokoládé, a só, az iszap, a méz, és további természetes vivőanyagok, méregtelenítő kurzus erejét.

méregtelenítő kurzus

Tanulja meg a bőrradírozás technikáját, a bőr előkészítését  különböző anyagok felvitelével és alkalmazásával. Forró guriga masszázs és tápláló, méregtelenítő pakolások.

Méregtelenítő csomag

A megismert anyagok és eszközök segítségével kreatívan képes lesz összeállítani saját masszázsprogramjait, egyedi, különleges wellness élményt nyújtó masszázsokat. Mit kell tudni a tanfolyamról?

giliszta az emberi testben

Képzés megnevezése: Wellness 5in1 masszázs Megszerezhető végzettség: wellness masszőr A tanfolyam főbb témakörei: Wellness masszázs elvégzéséhez változatos és tápláló vivőanyagok és hatásuk megismerése, méregtelenítő kurzus során alkalmazása, szükséges eszközök melegítésre használható gépek bemutatása A bőr előkészítése, a pakolások és masszázsok végzésére, bőrradírozás technikái kesztyűvel, krém-olaj-gél ismeret és típusajánlás- méregtelenítő tengeri sómasszázs testen, tenyeren, talpon Gyógynövényes peeling Csokoládé masszázs Forró guriga masszázs Egyéb tápláló, ízület- és bőrregeneráló méregtelenítő kurzus ismertetése, kivitelezése coffein, agyag, alga, holt tengeri iszap, mézes-fahéjas, fehér csokis-cseresznyés, lulur, vörös szőlő, tokaji aszú, sáfrány Javallatok és ellenjavallatok, pozitív — negatív reakciók esetei A kezelés menete — higiénés, biztonsági előkészületek Alapvető egészségvédelmi ismeretek a kezelés előkészítése, kivitelezése és befejezés során.

Elhelyezkedés: A tanfolyamon megszerezhető végzettséggel vállalkozói igazolvány is váltható! Részvételi díj:

méregtelenítő kurzus giardia muris

Olvassa el is