Mms paraziták

MMS új alkalmazásai

A szervezet azt állítja, kezükben van egy csodaszer, ami a genetikai rendellenesség mellett, több olyan bajra is orvosság lehet, amiről az orvosok azt mondják: gyógyíthatatlan.

a féreg elleni gyógyszerek listája ureaplasma parvum antibiotikumos kezelés

Kiderítették, hogy az nem más, mint egyfajta ipari hipó, ez azonban nem akadályozza meg a a paraziták kikuszobolese abban, hogy beteg és kétségbeesett emberekre, és talán ennél is rosszabb, autista gyerekek szüleire tukmálják rá a terméket.

Kerri Rivera elég híres az mms paraziták érintett közösség szélsőséges részén.

A gyermek nem alszik éjjel férgek A leggyakrabban előforduló betegségek a paraziták és rothadás. Leggyakrabban a citromokat, a mandarinokat, és a keserű narancsokat.

Az ő elmélete szerint, minden teliholdkor az autista gyermekek beleiben a paraziták kezdenek pusztításba. Úgy véli, ezek a paraziták a felelősek az autizmusért, és éppen ezért vallja, hogy a betegség a paraziták kiirtásával gyógyítható.

a giardiasis okai pinworms éjjel, mit kell tenni

mms paraziták Rivera szerint pedig erre a klorin-dioxid vagy MMS a legalkalmasabb, persze csak akkor, ha szigorúan a holdnaptárhoz igazítva, szájon át vagy beöntéssel adagolják, naponta többször is. A kritikusok szerint meg ez a legveszélyesebb fajta áltudomány, hiszen akár halált is okozhat.

Paul Wang gyermekgyógyász és az Autism Speaks alapítvány alelnöke, a betegség nemzetközi szaktekintélye igyekezett már az alapoktól tisztázni a félreértést: Paraziták nem okoznak autizmust.

Balázs gazda - Nyüvek, légy lárvák eltávolítása (Maggots removal)

És lehet, hogy a hölgy azt mondja, hogy az MMS nem hipó, de az. Ami méreg. Nem kellene senkinek adni, akinek autizmusa, rákja, cukorbetegsége vagy bármilyen egyéb baja van, amiről azt állítják, hogy gyógyítja.

mms paraziták platyhelminthes osztályok és példák

A figyelmeztetések ellenére azonban létezik egy virágzó, leginkább földalatti hálózat, ahol az autista gyerekek szülei megosztják egymással a történetüket, mms paraziták fotókkal és videókkal illusztrálva, például arról, hogy a paraziták mms paraziták viselkednek a beöntés után. Csak egy trükk: használjatok jó sok olajat. Azok, akik biztosra akarnak menni, nem egymást, hanem magát Riverát faggatják.

Ő mindenkinek segít, mindössze dollárt kér egy órányi a Skype-os tanácsadásért.

mms paraziták gyógyszerek a férgek megelőzésére

Olvassa el is