Fertőző helmint, Helminth | Magyar Warframe Wiki | Fandom

fertőző helmint

Fertőző helmint Kubrowkhoz hasonló, és tenyésztéséhez Kubrow tojásra van szükség.

a helminták jelenléte a testben

Beszerzés A játékosnak a Helminth Charger tenyésztéséhez szüksége van a Kubrow tenyésztés alapanyagaira Inkubátor mag, Kubrow tojásfertőző helmint mindezeken felül egy Cyst-re is, mely a következő képpen szerezhető be: Helminth -el való első találkozáskor az Űrhajó fertőzött szobájában.

Más játékosok által megfertőzve.

fertőző helmint hogyan lehet eltávolítani a férgeket beöntés nélkül

A Cyst a warframek nyakán bal oldalon megjelenő rózsaszín parazita. Megfertőzés után 24 órával kezd megjelenni először, és folyamatosan növekszik. A kifejlett méretet a megjelenés után 6 nappal éri el.

fertőző helmint

Ekkor fel lehet használni a tojásokon, illetve ekkor is lehet megszabadulni tőle újra a fertőzött szobában. Megjegyzések Egyszerre több warframe is megfertőzhető. Fontos, hogy ha a játékos meggyógyítja az egyik warframet a vírustól, akkor az a konkrét warframe többé nem kaphatja el, így ha másik Helminth Chargert szeretne tenyészteni a játékos, egy másik warframet fertőzhet csak meg.

a pinworm fertőzés jelei felnőtteknél

A víruson kívül más módja nincs az Ascaris parazita beszerzésére. Érdekességek A Ezt 10,ért meg lehet vásárolni kinézetként a boltban.

felnőtt körféreg jellemző férgek kezelési fóruma

Olvassa el is