Fereghajto birkanak

pinworm babakezelési rend

Az alábbi szöveg lefordítása a Google Translate automatikus szolgáltatással történt. Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat.

Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók

Szerkesztői csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy az összes termék adatlapját megírja és kijavítsa az Ön nyelvén. A termékekre vonatkozó összes tartalom és információ hamarosan elérhető lesz az Ön nyelvén.

fereghajto birkanak

Köszönjük a türelmét és a megértését. A kényelem, széles spektrumú hatásosságát és széles biztonsági sávot teszi kiváló parazitaellenes termék sheep. One kis volumenű dózis hatékonyan szabályozza a fereghajto birkanak és külső paraziták és belső élősködők juhok, amely hatással lehet az egészségügyi és a termelékenység.

fereghajto birkanak hewan yang termasuk nemathelminthes

Termékleírás: IVOMEC injekció kész használható steril oldat, amely a következő összetevőket per ml: 10 mg ivermektin, fereghajto birkanak ml glicerin-formál, valamint a propilén-glikol qs ad 1 ml.

IVOMEC Injection formulázzuk szállít az ajánlott adag szintje pg ivermektin egy kg testtömeg birkák adva szubkután az arány 1 ml per 50 kg.

Hatóanyag: Ivermectin az első egy sor parazitaellenes szerek származó avermektin család vegyületek.

Juhok gyakoribb parazitózisai (Élősködők-okozta betegségei II.)

Az avermektinek nagyon aktív, széles-spektrumú parazitaellenes szerek izolált fermentációs a talaj mikroorganizmus Streptomyces avermitilis. Az ajánlott adagolás módja szubkután injekció formájában. Az oldat beadható bármely szabványos automata vagy egyadagos berendezés.

  • Féreghajtó – refitt.hu
  • Frommectin injekció
  • Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók - Equus webbolt
  • Juhtenyésztés - Fórum - Mezőgazdasági közösség - refitt.hu - oldal
  • Gyapjas juhok esetén meg kell győződni, hogy a készítmény valóban a bőr alatti területre jutott.
  • Mint a férgeket egy felnőtt felé vezetni

Használjon steril eszközök. A laza bőr a váll mögötti elfogadható oldalon.

Frommectin injekció

Ebben gyapjas juh, biztos, hogy a tű behatolt a gyapjú és a bőr átadását megelőzően az adagot. Hatásmechanizmus: Ivermektin tagja a makrociklusos lakton osztályába endectocides amely egy egyedi hatásmechanizmusa.

  1. Даже те, кто использовал электронную почту лишь для развлечения, занервничали из-за вторжения в их частную жизнь.
  2. Féreghajtó - Macska - ÁLLATGYÓGYSZEREK - Petstart
  3.  А это не так? - язвительно заметил Хейл.

Vegyületek az osztály kötődnek szelektíven és nagy affinitással a glutamát-függő klorid ioncsatornák előforduló gerinctelen ideg- és izomsejtekben. Ez a növekedéséhez vezet a permeabilitás a sejtmembrán a klorid ionok hiperpolarizáció az ideg vagy fereghajto birkanak, bénulását és a parazita pusztulásához.

Juhok gyakoribb parazitózisai Élősködők-okozta betegségei II. Gyomor- és bélférgesség A legelterjedtebb és legjelentősebb parazitózis, melyet a Trichostrongylidae- családba tartozó, különféle fajú fonálférgek okoznak. Az oltógyomorban és a vékonybélben élősködő mintegy tíz-féle orsóféreg közül legjelentősebbek a Haemonchus contortus nagy gyomorféreg és a vékonybélben megtelepedő kisebb Trichostrongylus, a többi faj jelentősége kisebb Ostertagia, Nematodirus, Cooperia.

Vegyületek ezen osztályának is kölcsönhatásba léphet más ligand-függő klorid csatornák, mint például azok, kapuzott a neurotranszmitter gamma-amino-vajsav GABA. A biztonsági határ vegyületek esetén ez az osztály annak a ténynek tulajdonítható, hogy az emlősök nem rendelkeznek glutamát -gated klorid csatornák, a makrociklusos laktonok egy alacsony affinitást mutatnak az egyéb emlős ligand-függő csatornák és azok nem lépik át a vér-agy gáton.

E termék vásárlói általában a következő termékeket is megvásárolják:

Figyelem: 1. A kezelt birka tilos levágni élelmiszerben használható legalább harmincöt 35 napon belül a legújabb kezelést ezzel a gyógyszerrel; 2. Nem használható anyajuhok, ahol a tejet kell használni, emberi fogyasztásra.

fereghajto birkanak eltávolítjuk a parazitákat a testből

Tartsa ezt, és minden kábítószer elzárva gyermekektől Vigyázat: 1. Ne alkalmazza intravénásan vagy izomba. Átmeneti kellemetlen észlelték egyes állatok szubkután beadást követően.

Gyomor- és bélférgesség, Galandférgesség, Kergekór, Májmételykór, Lándzsásmétely-kór

Az alacsony előfordulási lágyrész duzzanat az injekció helyén volt megfigyelhető. Ezek fereghajto birkanak reakciók kezelés nélkül megszűntek. Osszuk adagok nagyobb, mint 10 ml közötti férgek beöntésének kezelése helyek csökkentése alkalmanként kényelmetlenséget a helyi fereghajto birkanak.

Különböző helyekre kell használni más parenterális termékeket. Juh: A subcutan injekciót követően aktivitás arra utal, fájdalom, néha intenzív, de általában átmeneti, már látott néhány sheep.

Цитаты волка из тиктока подборка #17

Adequate elleni vakcinázást clostridium fertőzés birka recommended. Consult az állatorvos tanácsát vakcinázási program. Tárolás: Store üveg kartonban, fénytől védve.

Olvassa el is