Drotféreg ellen,

Egy alattomos kártevő: a drótféreg – Agrárágazat

teniosis miért széles spektrumú féreggyógyászati áttekintések

A növények föld alatti részét rágják, kiodvasítják, furkálják, ami sokszor jelentős tőszám kieséssel jár. A lótücskök az útjukba kerülő gyökerek átrágásán kívül ujjnyi vastag kidudorodó felületi alagutak, járatok építésével sok kis növényt túrnak ki a palánta ágyakból.

drotféreg ellen Az ureaplasma a norma férfiakban és nőkben

Legtöbb problémát azonban a cserebogarak lárvái, a pajorok okozzák, amelyek — fajtól függően — általában évig fejlődnek és károsítanak a talajban, ezért a rendszeres talajfertőtlenítés elengedhetetlen fontosságú! Ezért nagyon fontos, hogy minden évben, megelőző jelleggel védekezzünk a kártevővel szemben, ne várjuk meg az idősebb egyedek felszaporodását!

paraziták kezelése gyermekek tünetei esetén erős féreg gyógyszer

A rendszeresen elvégzett talajfertőtlenítés nem csak hatékony, de költségtakarékos megoldást jelent a talajlakó kártevők ellen! A Force 1,5 G talajfertőtlenítő szer használatával a pajorok kártétele megakadályozható!

hogyan lehet eltávolítani a férgeket a csigaból

A Force 1,5 Drotféreg ellen gázhatású készítmény, a rovarok a bőrszövetükön és az idegvégződésükön keresztül veszik fel a szert, ezt követően táplálkozásukat befejezik, majd elpusztulnak. Ez a hatásmód újszerű megoldást jelent a talajlakó kártevők elleni védekezésben, mivel a készítmény nem szívódik fel a drotféreg ellen, a rovarokat nem a kezelt növények fogyasztásán keresztül pusztítja el. Gázhatásának köszönhetően erős riasztó hatása van a tojásrakásra készülő káposzta- hagyma és viráglegyekre is.

A Force 1,5 G a különböző növények magvaival, vagy gyökereivel érintkezve nem fitotoxikus, nem okoz perzselést, a csírázást és a drotféreg ellen nem befolyásolja!

A Force 1,5 G a legszigorúbb előírásoknak is megfelel, agrár-környezetgazdálkodási programokban is használható, teljeskörű és nagyhatékonyságú talajfertőtlenítőszer. A magról vetett, gumóról vagy hagymáról ültetett növényeknél a magvetéssel, ültetéssel egy időben kell az előírt szermennyiséget kiszórni, majd azonnal a talajjal befedni.

férgek gyógyszere tablettákban strongyloidosis kezelés

A Force 1,5 G a kiskerttulajdonosok ideális talajfertőtlenítőszere, mivel 0,5 kg és 5 kg-os kiszerelésben is kapható a gazdaboltokban, illetve szabadforgalmú készítmény, így külön engedély nélkül megvásárolható!

Olvassa el is