Belfereg szures. Megfázás vagy féreg? - Tünetek

10 tünet, ami arról árulkodik: Parazita fészkel a testedben! - Kiskegyed

az emberi test parazitainak kezelesi rendje

Szendei, K. Szendei Belfereg szures Nem tudom, hogy jó helyen próbálok tanácsot kérni problémámra! Az Ön e-mail címét az Interneten sikerült megtalálnom és bízom az Ön segítségében.

A problémám évekre tudnám visszavezetni! Gyermekkoromban, amikor lehettem kb.

Féregpete és protozoon kimutatás mikroszkópos vizsgálattal

A szüleim nem tudták, hogy mi lehet a probléma ezért sokáig úgy gondolták, hogy pszichésen működik a viszketés, amíg elértem azt a kort, hogy saját magam egy tükör meg egy csipesz segítségével sikerült kiszednem magamból egy kb.

Ezt elmondtam a szüleimnek, akik elvittek a háziorvosunkhoz, aki erre Vermox tablettát írt fel.

parazitaellenes komplex áttekintések galandféreg galina

Sajnos a panaszaim nem enyhültek. Voltak olyan hónapok, amikor egyáltalán nem éreztem viszketést, de volt olyan hónap is, amikor néha éreztem. A belfereg szures viszont elmentem a háziorvosomhoz, aki ajánlott egy széklet parazitológiai vizsgálatot, természetesen negatív volt, amire az orvosom ismét el akart küldeni pszichológushoz.

drotféreg elleni vedekezes

Végül sikerült addig erősködnöm, amíg ismét megcsináltuk a széklet vizsgálatot, ezúttal pozitív volt a tesz: szalagférgesség. De a háziorvosom erre is csak A Vermox tablettát írta fel, ami ismét nem segített.

Hogyan fertőz a férgesség?

Saját szemmel azt tapasztalom, hogy az orvosom felületesen járt el az ügyben, mivelhogy tudnia kellene, hogy a székletvizsgálat a bélrendszerben élo belfereg szures kimutatása az egy órán belüli friss székletből lehetséges csak.

Panaszaim a következők: bizsergő érzés a végbélnyílásnál nem beljebb ,mintha a parazita a végbélnyílás bőrfelületébe furakodna be. Szorongás tölt el, mert úgy érzemhogy nincs kiút a panaszomból és néha már annyira összeomlok, hogy félek a saját cselekedeteimtől, nehogy kárt tegyek magamba.

STD szűrés

Tapasztalataim: a végbélnyílás kézzel történő erőteljes széthúzásával észrevettem apró kis 3 mm-6 mm hosszúságú és kb 0. Szeretnék találni egy olyan orvost, aki tud segíteni a problémáimon, aki bika szája féreg küld el az első belfereg szures után pszichológushoz. Jó családból származom, mindig ügyeltünk a tisztaságra.

Férgek a bélben

Arra is gondoltam, mivelhogy sokat járok Lengyelországba, hogy esetleg egy olyan fajjal van dolgom, amivel szemben a magyar Vermox nem hatásos. Ellenben hallottam egy Jansen nevű tablettáról, amiről semmit sem tudok.

belfereg szures milyen italtabletták a férgek megelőzésére

Valószínű, hogy vényre adják, de a körzetimhez már nem mehetek. Remélem, megérti, hogy miért.

Milyen paraziták élhetnek a beleinkben és milyen panaszokat okozhatnak?

Kérem Önt, hogy próbáljon meg segíteni, mert már tényleg nem tudom, hogy kihez forduljak. Várom mihamarabbi válaszát!

Köszönettel a 22 éves beteg Nézze kedves névtelen beteg, a leírtak alapján én is azt gondolom, hogy ha a Fővárosi ANTSZ parazitológiai laborjában ismételt friss!

  • Féregpete és protozoon kimutatás mikroszkópos vizsgálattal
  • Bélféreg? :: előtti válaszok - InforMed Orvosi és Életmód portál :: bélféreg,fertőzés

A válaszok az orvos és beteg személyes találkozását, illetve az orvosi vizsgálatot nem pótolják!

Olvassa el is